Molnár Imre Géza
Vegyes (Dance, House, Funky stb)
www.djmiller.hu
info [KUKAC] djmiller [PONT] hu

Dj Miller

Kategória: DJ

Dj Miller az elmúlt hosszú évek során bejárta Budapest és az ország legnevesebb klubjait. Tizenöt év aktív lemezlovasság, számos rezidencia, vendégszereplés, rádióműsor és turné után, 2006-ban saját dallal jelentkezett, "Only virgin" címmel. Dj Miller debütáló felvétele egyértelmű slágerként robbant be a köztudatba, itthon és külföldön egyaránt.
Dj Miller 2007-ben világkörüli pályára állította a "Shining" című, második slágerét is. Itthon a dal 20 hétig szerepelt a MAHASZ DANCE TOP 40-en, ahol egészen a dobogó harmadik helyéig jutott. A VIVA CLUB CHART-on pedig 19 héten át jegyezték a videó klipet, amely szintén az előkelő harmadik pozícióig menetelt. Dj Miller ebben az esztendőben már a remixelés világában is kipróbálta magát, Kovács 'Nagyember' László, Dragon S, Dj Páz, Dj Wallas, és Dj MoLa egy-egy muzsikájából is készített saját változatokat. Majd 2007. végén megjelent első hivatalos mixlemeze, „Saturday Night Session” címmel.
A 2008-as évben elsőként Dundika - "Csak rázz fel!" című, r'n'b stílusban íródott dalának dance verzióját készítette el, amelyhez újravágott videó klip is párosult, amit február közepétől kiemelt rotációban játszottak a magyar zenei televíziókban. Ezt követően elkészült a Dundikával közös "Nevess 100x" című nyári sláger, amely Dj Miller 2006-os "Only virgin" című felvételének magyarnyelvű átirata. Majd Dj Kincses - "Felhők közt a nap" című dalához készített remixet, amely olyannyira jól sikerült, hogy Dj Miller remixéhez külön videó klipet vágattak.
2009. tavaszán megjelent Dj Miller harmadik önálló dala, a "Like you", amely számos kiváló remix, valamint egy újabb videó klip kíséretében indult el hódítóútjára.
Dj Miller továbbra is folyamatosan járja az országot, és a legjobb klubokban vendégszerepel. Csütörtökönként a Dokk Cafe, illetve nyáron a Dokk Beach hangulatfelelőse, havonta egy szombaton a szegedi Sing-Sing házigazdája, de többször megfordult már a Moulin Rouge-ban, a Dokk Arénában, a Sensation-ben, játszott már a White Angel-ben, a Symbol-ban, a Play-ben, és a Bed Beach-en is.