Wolf Kati
www.wolfkati.hu/

Wolf Kati

Kategória: Énekes

Szinte mindannyian emlékszünk arra a kislányra, aki a Vuk című rajzfilm betétdalát énekelte el. Kati 7 éves volt akkor és egy ország ismerte és szerette meg újra a már családos énekesnőt, amikor bejutott a nagy sikerű X-Faktor című műsorba. Élete az X-Faktor előtt is a zene körül forgott, számos zenekarban énekelt, mégis a 35 éves főállású anya eddig halogatta, hogy megmutassa tehetségét az egész országnak, és csak most látta igazán elérkezettnek az időt arra, hogy egy tehetségkutató műsorban is megmérettesse magát, és próbára tegye énektudását. Kati az első válogatáson elnyerte a zsűri tetszését, és meg sem állt a döntőig. A közönség is díjazta könnyed és megnyerő személyiségét és csodálatos hangját, így a műsor vége után is nagy szeretettel és figyelemmel kíséri útján a színpadon dívaként tündöklő anyukát!


Wolf Kati

1974.09.24.


Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola:

Zeneakadémia – Tanárképző Főiskola szolfézs-karvezetés szak.

A zenélés mellett irodai munkákat végeztem, nem a szakmámban. Titkárnő/asszisztens voltam több helyen. Most otthon vagyok a baba miatt (a nagy már ovis).


Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam:

Nagyon fontosnak tartom, hogy egyre több minőségi zene/műsor legyen itthon, éledjen fel az élő zenélés, akár egy szál hangszerről van szó, akár big bandről; szerintem a közönség harap a jóra, csak adni kell nekik! A gagyi zenére nagyon pipa vagyok és ez nem stílusfüggő.


A gyerekeimre, a családomra vagyok a legbüszkébb! :)


Eddigi tapasztalataim a zenével... (fellépések, iskolák, hangszerismeret):

Amit már írtam, a közönség nagyon szereti, ha élő a zene és jókedvű, lelkes az előadó csapat. Legyen emberileg szimpatikus egy csapat és annak tagjai, mert szerintem csak úgy működik egy előadó vagy egy együttes.


Kedvenc előadó?

Whitney Houston, Barbra Streisand, Queen, Peter Cetera, Earth Wind and Fire

Az énekléssel természetesen kifejezem magam. A gondolataimat, az indulataimat, az érzéseimet, a humoromat, a rossz napomat, a jó napomat, mindent, ami bennem van, én nem tudom elmesélni, leírni, lefesteni, elzongorázni, de elénekelni igen. Sok éve énekelek, és csak úgy tudom elképzelni a magam többi oldalát épen és egészségesen, hogy rendszeresen színpadra állok és kiénekelem magam; rengeteget kivesz belőlem, és mégis sokszorosan feltölt!