Markus Schulz

Kategória: DJ

Minden világsztár topdj sikerének titka a zene iránti kimondhatatlan szeretetében rejlik. Markus Schulz sem kivétel ez alól, akit ma már világ egyik legjobb djeként tart számon az emberiség, olyan nevek mellett Tiesto, Armin van Buuren vagy éppen Paul van Dyk. 2008-ban a DJ MAG közönségszavazatos listája alapján a kiemelkedő 8-ik helyezést érte el, de szinte biztos, hogy a hatalmas rajongótábora 2009-ben sokkal előrébb szavazza az amerikai művészt ezen a neves listán. Markus Schulz a világ egyik legjobb és legnagyobb energiával bíró dj-producere és neve hallatán nincs olyan zeneszerető, akit ne töltene el boldogság és izgalommal teli várakozás. Markus fő célja mindig is az volt, hogy a világot körbe utazva mutathassa meg emberek százezreinek egyedi elképzelését a zenéről és progressive melodikus trance hangzásvilágát Ázsiától Amerikáig.

Markus nem hagyta minőségi zene nélkül azokat a rajongókat sem akik éppen nem hallhatják őt élőben, hisz GLOBAL DJ BROADCAST nevű heti rádió műsorán keresztül is százezreket ér el, több mint 30 országban már évek óta. Ibiza Summer Sessions nevű műsorával pedig azokat is az ibizai varázslatba tudta repíteni a legforróbb zenéket válogatva, akiknek nem volt alkalmuk a szigetre látogatni.

Saját kiadója a Coldharbour Recordings 3 éven belül több, mint 60 A-list track-et adott ki. A minőség mindig nagyon fontos számára, ezért csak olyan zenéket, remixeket ad ki a kezéből, úamiről tudja, hogy az Ő precizitását tükrözni. Sláger slágerre halmoz, csak egy párat említve "Without You Near", "Daydream", "Perfect" és a legutóbbiak a "The New World" és a "Power of American Natives".

A nagysikerű Miami 05, Ibiza 06, Amsterdam 08 város ihlette sorozat folytatódik sokak örömére, ebben az évben a kanadai metropolis történetével Toronto 09 névvel. Ezek a kiadványok lehetőséget adnak Markusnak, hogy kifejésre jutassa azokat az érzéseket, amik összegyülemlenek benne utazásai során és azokat az energiákat, amit közönségétől kap partijai során.

Az amerika trance nagyágyú rendíthetetlen célja, hogy új hangzást és élményeket osszon meg minél nagyobb tömegekkel. A világsztár ibizai Amnesia rezidenciája mellett a legnagyobb fesztiválok "headliner"-e