Vékony Roland
www.djrolez.hu
rolexdj [KUKAC] gmail [PONT] com

Dj Rolez

Kategória: DJ

Kecskeméten születtem, Vékony Roland néven, 1974. január 28-án.

Hatodik osztályos voltam, amikor a tanulás mellett elkezdtem járni Kecskeméten, a „Georby Disco”-ba, az unokatestvéremhez. Az akkori slágerek hatására kezdett kialakulni bennem a zene iránti szeretet. Ez a stílus az alapja a mai nosztalgiának. Ezen élmények hatására vállaltam el iskolámban, és más tanintézményekben a rendezvények szervezését és emellett a zenei szolgáltatást is. Ez a világ kísért el 18 éves koromig. Más-más klubokban léptem fel: Méntelek, Hetényegyháza, Izsák, Kunszállás, Városföld, stb. Egy év szünet következett - besoroztak katonának -, viszont 1998. őszén lehetőségem nyílt arra, hogy a Kecskeméten induló „Club Silver” disco technikusaként, tudásommal és odaadásommal a rezidensek munkáját segítsem.

2002. nyarán tettem le a Lemezbemutatói szakvizsgámat. A következő év őszén felkérést kaptam a hartai disco nosztalgia termének rezidensi munkájára. Harta mellett 2004 nyarán már a kecskeméti „Red Colt Garden” nosztalgia termében is bizonyítottam, Dj Rolex néven.

Minden ember életeben történnek változások, megújulások, így 2008-tól Dj Rolez néven folytatom a munkát, és az örök nosztalgia mellett a fiatalok igényeihez alkalmazkodva R'N'B estekkel szinesítem zenei palettámat.Új névvel,új lendülettel várlak benneteket a már jól ismert helyeken.