DJ Paul House

Kategória: DJ

A különböző zenei stílusokkal való ismerkedést már 5 éves koromban elkezdtem,mert az egyik hétvégi program nálunk az volt, hogy az újonnan vásárolt bakelit lemezeket meghallgattuk.A különböző rendezvények, koncertek,sőt még egyszer operabérlet is színesítette zenei ismeretemet. Legyen az techno,trance,drum&bass,goa,pop vagy rockkoncert, r’n’b est én kiváncsiságból mind végig jártam. Fontos is volt,mert egy olyan stílust játszok, ami minden zenei stílussal tud egyesülni a HOUSE-t!

Tinérzserként még kazettával is zenéltem majd 99 szilveszterén már több száz eredeti cd állománnyal kezdtem el komolyabban diszkózni, itt a belvárosba bezárt Arató Disco( a régi Bank mellett volt) törzsközönségének diszkóztam 1 belvárosi szórakozóhelyen. A sikerre való tekintettel még évekig csináltam nekik a szilveszteri partikat nagyrészt House&Dance stílussal.

Az első pár évbe gyakorlásnak kisebb-nagyobb házibulikat, iskolabulikat csináltam, és volt pár kisebb residenciám is.

Az első komolyabb lehetőségem a régi Randevú Disco újonnan megnyitott helyén volt Új Randevú néven,itt két &fél évet voltam residens.

A fokozottan növekvő munkákat pluszba segítette még, hogy felkérést kaptam egy nagy rendezvényszervező cégtől. Igy nagyrészt Bp.belvárosi helyein& vidéken is egyre többet zenélhetem.

A diszkózás mellett hangtechnikusként is dolgoztam, itt ismerkedtem meg a karaoke világával&a hangosítással ,illetve rendezvényszervező is voltam,vagyok ,mert saját partikat a mai napig szervezek!

Mixeimet többször is játszotta az ország egyik legnagyobb rádióadója a Rádió 1,de mások is szép számmal.

KÖSZÖNET először is dj.Juniornak,hogy lehetőséget adott a Rádió 1(Ministry műsor)-ben,ennek köszönhetem,hogy sok rádió,és szórakozóhely felfigyelt egyéni 3-4db cd-játszós mixeimre,Sushinak a kezdő lépésekért,Shady-nek az első helyekért ahol zenélhetem,később Membrane-nak a sok segítségért,és közös szervezésű dj versenyekért,mai napig közös partikért,az újabb versenyt nyert barát csapattagoknak KissZol-nak,Matulának,Groovelyne-nak,Forest-nak,a többi csapattagnak ,az elindult dj-nek akikkel a mai napig jó kapcsolatban vagyok,Barátaimnak,hogy fellépésemen támogatnak részvételükkel,és az egyik legfontosabb a Családom állandó támogatásáért!