Kiss Zoltán

DJ Kisszol

Kategória: DJ

2003-tól kezdtem a zene irányába elhatárolódni, amikor a gimiben megalakítottuk az iskolarádiós csapatunkat. Rengeteg adást, hangosítást, „sulibulit” csináltam a csapattal együtt. Aztán saját felszerelést vettem és elkezdtem kisebb hangosításokat és házibulikat csinálni.Emellett egy tánccsoportnak hangosítok rendszeresen. Legtöbbször „partyzenét” játszom az éppen aktuális társaságnak megfelelően rendezvényeken ,a MusicTeam ,és más csapatok fellépésein is legyen az Funky ,RnB , House , Electro.

2007-ben indultam a Music Team-Pioneer Dj kerestetik versenyen ,itt a house mellett bemutatót tartottam r'n'b-be stílusba is ,megtisztelő számomra ,hogy kezdő dj-ként 8-15 éve zenélő kollégáim előtt végezhettem.A másik két nyertes kolléga szakmailag ismert volt ,így én lettem a verseny&dj.Paul House felfedezettje.Legnagyobb meglepetésemre a verseny után felkért ,hogy legyek vele residens az egyik törzshelyén ,és dolgozzak a csapatba a dj-skedés mellett hangtechnikusként is.

2008-ban a Hangfoglaláson ismét bizonyíthattam a Zaj-Reloop versenyen ,itt a zsűribenBárány Attila is elismerte produkciómat ,és stílusban 2. ,összetettben pedig 3. lettem.

2009-ben folyamatosan jelen vagyok egyre nagyobb helyek fellépésein mint warm up dj vagy mint fellépő lemezlovász.

Sokat köszönhetek,és a mai napig sokat tanulok Paul-tól,Membrane-tól,és Matulától.